Home

Naailessen, workshops en meer!

Verhalen uit het atelier

Hobbymaterialen

Contact

Algemene voorwaarden

Creatief atelier Zus&zus

Verhalen uit het atelier

Imke

Ik zit sinds kort bij Monique op maandagavond 2 uurtjes lekker te friemelen en freubelen aan mijn projectjes. Hierbij helpt Monique indien nodig op verschillende momentjes gedurende die 2 uur.
Heel prettig dat de groepjes klein zijn en er dus veel gevraagd kan worden!
Daarnaast ook erg handig (en leuk!) dat de hele atelierruimte volhangt met allerlei knutsel- en naai fournituren! Niet alleen een gezellige ruimte, maar ook nog eens inspirerend voor nieuwe projectjes!
Ik kijk er altijd naar uit om op maandag bij Monique te gaan friemelen! Heerlijk!

Tiny

In 2012 volgde ik een workshop Natvilten bij Monique in het atelier, samen met vriendinnen. Alleen het binnenkomen in het atelier was al een avontuur, ik keek mijn ogen uit! Hier wilde ik wel vaker komen! Vanaf dat moment kom ik bij het Open Atelier. Elke les verzorgt Monique nieuwe projecten. Zo ben ik met veel verschillende technieken in aanraking gekomen; schilderen op hout, boetseren, stempelen op stof, nat- en droogvilten, glas etsen en ga zo maar door. De ene techniek ligt me beter dan de andere, maar een voor mij ‘mislukt’ project wordt door een finishing touch van Monique toch verrassend ‘gelukt’. Ik geniet van de afwisselende projecten én de gezelligheid tijdens de lessen van Monique!

Katinka

Ik heb al heel wat creaties mogen maken bij jou in het atelier. Van wolvilten, kleien, schilderen tot glas etsen en houtbranden. Ik vind het altijd erg gezellig en kijk al weer uit naar de volgende cursus. 

Karin

Met best wel wat “naai-ervaring” toch op naailes. Ik ging een lesblok proberen. Dat is inmiddels 7 jaar geleden. Ben alle jaren op les gebleven. Super gezellig,  leerzaam en zinvol.
Ik kreeg niet alleen handige tips, nieuwe technieken maar ook heel veel tips, begeleiding bij uitdagende projecten en kennis van de allerleukste en nieuwste snufjes.
Het is inspirerend en zeker de moeite waard om de lessen te volgen.
Hopelijk is de Coronaperiode snel voorbij en kunnen we weer volop aan de slag.

Floor

12 januari 2016 had ik mijn eerste naailes bij Monique. Meteen een goede eerste indruk, want wat is Monique een spontane, enthousiaste vrouw die haar passie en ervaring op een vakkundige manier op je overbrengt. Met veel geduld legt Monique naaitermen aan je uit, telkens weer opnieuw, omdat je het weer niet hebt opgeschreven.
Als we in 2021 weer live lessen mogen volgen, kom ik graag weer verder je kennis opsnuiven. Ik ben nog lang niet uitgeleerd, maar bovenal is het ook kei gezellig bij Monique! Bijna gewoon een wekelijks uitje…

Open op afspraak

Maak een afpraak via telefoon of mail.

+31 6 22 47 10 27

info@zusenzusvenray.nl

Bezoek het atelier

Julianasingel 25
5802AS Venray

KvK: 51891468
BTW: NL001845063B33

Volg mij op