Home

Naailessen, workshops en meer!

Verhalen uit het atelier

Hobbymaterialen

Contact

Algemene voorwaarden

Creatief Atelier zus&zus

Algemene voorwaarden

(hidden - not in use)

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Algemene verkoop voorwaarden

Algemene verkoop- en leverings- en betalingsvoorwaarden van Zus & Zus, gevestigd te Venray.

1. Toepasselijkheid
Op al onze artikelen zijn de volgende leverings-, betalingscondities van toepassing.

2. Prijzen
Alle prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Eventuele prijswijzigingen en zetfouten zijn voorbehouden.

3. Bestellen.
Als je een bestelling plaatst ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden.
Nadat je een bestelling hebt geplaatst ontvang je een bevestiging per e-mail met daarin de totale kosten, inclusief verzendkosten en de bankgegevens.

4. Betalen.
4.1. Vooraf betalen via bank/giro.
Verzendkosten van pakketpost worden berekend volgens de dan geldende tarieven. Brievenbuspost wordt berekend naar gelang het gewicht. Zie elders bij Verzendkosten.

4.2.Bestelling ophalen.
Het is mogelijk om de bestelling op te komen halen. Ook bij het ophalen van een bestelling dien je vooruit te betalen. Ik mail je na het plaatsen van de bestelling voor een datum en tijd. Ophalen kan alleen op afspraak. Ik reserveer je bestelling 7 dagen. Heb ik dan nog geen betaling ontvangen dan stuur ik een herinnering. Krijg ik daar geen reactie op dan annuleer ik de bestelling en worden de artikelen weer in de winkel geplaatst.

5. Verzenden.
Behoudens overmacht en eventuele, uitdrukkelijk op de website aangegeven perioden, waarbinnen naar zeggen van Zus & Zus geen verzending zal plaatsvinden, worden alle artikelen, naar ontvangst van je betaling, uiterlijk binnen 3 werkdagen verzonden. Hiervan ontvang je bericht. De feitelijke uitvoering van de levering wordt verzorgd door PostNL.
Zus & Zus kan niet aansprakelijk gesteld worden voor verlies, diefstal en beschadigen van uw bestelling tijdens de verzending door TNT Post.
Je kan er voor kiezen om tegen een meerprijs de bestelling verzekerd te laten verzenden.
Mocht je dit willen, laat het dan even weten tijdens het bestelproces in het veld “opmerkingen”.
Alle bedragen zijn exclusief verzendkosten en inclusief BTW.

6. Annuleren
Iedere bestelling kan, zonder kosten, binnen 24 uur nadat je de bestelling hebt geplaatst worden geannuleerd. Wij verzoeken je daartoe een e-mail te sturen aan info@zusenzusvenray.nl. Je orderannulering zal per e-mail bevestigd worden.
Indien je niet binnen 24 uur de bestelling hebt geannuleerd c.q. geen bevestiging van annulering kunt overleggen, ben je betalingsplichtig. Zus & Zus is gerechtigd kosten aan je door te berekenen, indien de bestelling niet is geannuleerd en niet binnen de gestelde periode voldaan wordt.

7. Privacy
Alle persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de bestelling en voor het beheren van de daaruit voortvloeiende klantenrelaties. Je gegevens zullen nimmer aan derden ter beschikking worden gesteld.

8. Klachten/ suggesties
Heb je een klacht, suggestie of opmerking, neem dan contact met ons op door een e mail te sturen.

9. Toepasselijk recht
Op alle overeenkomsten en alle geschillen die daaruit mochten voortvloeien, is Nederlands recht van toepassing.’10. Auteursrecht

Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze webpagina mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of verspreidt zonder schriftelijke toestemming van Zus & Zus. Alle foto’s en afbeeldingen zijn eigendom van Zus & Zus. De foto’s en afbeeldingen mogen niet zonder toestemming gekopieerd of voor andere doeleinden gebruikt worden.
Alle teksten op de site, evenals teksten op eigen ontworpen artikelen zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen zonder schriftelijk toestemming niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden.

11. Privacy verklaring
Creatief Atelier Zus & Zus respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je e-mailadres om je te informeren via een nieuwsbrief over de ontwikkeling van de website, over speciale aanbiedingen en acties en natuurlijk de workshops en cursussen die hier in het atelier worden gegeven.

Als je hier niet langer prijs op stelt, kun je je altijd uitschrijven door een mail te sturen naar info@zusenzusvenray.nl

Creatief Atelier Zus & Zus zal je persoonlijke gegevens niet met derden delen, tenzij derden betrokken zijn bij het uitvoeren van je bestelling. Wij zullen je persoonlijke gegevens ook niet verkopen aan derden. Dit betekend dat je gegevens veilig bij ons zijn en wij ze altijd netjes zullen gebruiken.

 

Algemene voorwaarden boeking workshop

Algemene Voorwaarden boeking Workshop van Zus & Zus, gevestigd te Venray.

 1. Reservering
Wilt u weten of een bepaalde data nog beschikbaar is, dan kunt u één of meer data reserveren. Reserveringen kan ik, nadat u van mij een reactie heeft gekregen, 8 dagen voor u vasthouden. Als ik binnen deze termijn geen bevestiging hebben ontvangen, dan vervalt de reservering.

2. Inschrijving
Inschrijvingen dien ik uiterlijk 2 weken voor de gewenste datum te hebben ontvangen. Na inschrijving ontvangt u van mij een bevestiging met factuur. Het verschuldigde bedrag dien ik uiterlijk 21 dagen voor aanvang van de workshop te hebben ontvangen. Dit geldt niet voor spoedboekingen, hiervoor worden aparte afspraken gemaakt. Voor workshops voor groepen geldt een aanbetaling van 30%, te betalen binnen 8 dagen na  boeking, het restant dient te zijn voldaan uiterlijk 3 weken voor aanvang van de workshop.

Degene die een workshop reserveert is verantwoordelijk voor de afspraken betreffende inschrijving en betaling.

3. Annuleringsvoorwaarden
Als u op de dag van de workshop aangeeft met minder personen deel te nemen dan voor wie u heeft ingeschreven, dan kunt u een object namens de afwezige(n) maken, mits dit binnen de aangegeven tijd van de workshop gebeurt.

Als u op de dag van de workshop met minder personen deelneemt dan waarvoor u gereserveerd heeft, dan heeft dat geen gevolgen voor de prijs.

Bij annulering van de workshop tot 4 weken voor de geplande datum kunnen wij in overleg met u een andere datum zoeken.

Bij annulering van de workshop, of het annuleren van deelname van één of meer personen, 3 weken voor aanvang van de workshop wordt 75% van het verschuldigde bedrag in rekening gebracht.

Bij annulering van de workshop, of het annuleren van deelname van één of meer personen, vanaf 2 weken voor aanvang van de workshop wordt het verschuldigde bedrag geheel in rekening gebracht.

Als u niet aanwezig  bent op de geboekte datum, dan vindt geen teruggave van het betaalde bedrag plaats.

Als de workshop door een calamiteit, pandemie geen doorgang kan vinden, van uw kant of de onze, dan stellen wij u in de gelegenheid de workshop op een andere datum te volgen.

4. Aansprakelijkheid
Creatief Atelier Zus & Zus kan op geen enkele manier aansprakelijk gesteld worden voor het uitvallen van een workshop door overmacht. Creatief Atelier Zus & Zus aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor geleden schade die voortkomt uit het volgen van een cursus.

Deelname aan alle activiteiten in Creatief Atelier Zus & Zus is geheel voor eigen risico.

Creatief Atelier Zus & Zus kan niet aansprakelijk gesteld worden voor enige schade of letsel opgelopen in het pand van Zus & Zus.

5. Fotografen auteursrecht
Foto’s gemaakt tijdens workshops mogen gebruikt worden voor eigen gebruik en portfolio. Ze mogen niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Zus & Zus op welke wijze dan ook commercieel gebruikt worden. Zonder tegenbericht heeft Zus & Zus het recht om foto’s gemaakt in het atelier te gebruiken voor eigen doeleinden zoals bv. plaatsing op de website.

6. Algemeen
Door je aan te melden voor een activiteit bij het Creatief Atelier Zus & Zus, verklaar je akkoord te gaan met de voorwaarden.

Wij behouden ons het recht voor om informatie op de website tussentijds te wijzigen.

7.Tolerantie
Creatief Atelier Zus & Zus is voor iedereen, wij accepteren binnen geen discriminatie en/of pesterijen.

8.Privacy verklaring
Creatief Atelier Zus & Zus respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je e-mailadres om je te informeren via een nieuwsbrief over de ontwikkeling van de website, over speciale aanbiedingen en acties en natuurlijk de workshops en cursussen die hier in het atelier worden gegeven.  

Als je hier niet langer prijs op stelt, kun je je altijd uitschrijven door een mail te sturen

Creatief Atelier Zus & Zus zal je persoonlijke gegevens niet met derden delen, tenzij derden betrokken zijn bij het uitvoeren van je bestelling. Wij zullen je persoonlijke gegevens ook niet verkopen aan derden. Dit betekend dat je gegevens veilig bij ons zijn en wij ze altijd netjes zullen gebruiken.

Algemene voorwaarden boeking naaicursus

Voorwaarden boeking van een Naaicursus bij Creatief Atelier Zus & Zus

1. Aanmelding en reservering
Na inschrijving middels het inschrijfformulier wordt een plek voor de gewenste Naailessen gereserveerd. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van je reservering met betalingsgegevens en overige informatie.

Let op!! Bij het maken van een reservering verbind je je automatisch aan onze inschrijvings- en annuleringsvoorwaarden. Het maken van een reservering is dus NIET vrijblijvend!

2. Betalingen inschrijfgeld
Het inschrijfgeld voor nieuwe cursisten dient na het inleveren van het ingevulde inschrijfformulier per omgaande op onze rekening te zijn bijgeschreven. Betalingen dienen te worden gedaan onder vermelding van je naam en de avond van keuze op rekeningnummer
IBAN: NL31 INGB
0755944615 ten name van Monique Vissenberg.

Eventueel kun je vóór de aangegeven betalingstermijn contant betalen in het atelier Zus & Zus.


3. Betalingen lesgeld
Het lesgeld bedraagt voor bijv. 10 wekelijkse lessen € 160,00 (incl. 21% btw). Het aantal lessen kan per blok verschillen.

Het lesgeld dient uiterlijk 21 dagen voor aanvang van de eerste les overgemaakt te zijn op rekeningnummer IBAN: NL31 INGB 0755944615 ten name van Monique Vissenberg onder vermelding van je naam en de avond/ochtend van je keuze. Heb je inschrijfgeld betaald dan mag je dit bedrag in mindering brengen op het totaal bedrag.

In termijnen betalen is in overleg mogelijk, stuur me dan even een mailtje hierover.  Let op! in het atelier is geen mogelijkheid tot pinnen.

4. Annuleringsvoorwaarden tijdens het volgen van een naaicursus

Tot uiterlijk 21 dagen voor aanvang van de eerste naailes, kan de reservering zonder kosten worden geannuleerd. Annuleren kan uitsluitend per mail info@zusenzusvenray.nl

Daarna ben ik genoodzaakt € 30,00 in rekening te brengen ter compensatie voor de verliespost. Realiseer je je a.u.b. dat ik je plaats heb gereserveerd en heb vastgehouden.

Bij ziekte of afmelding, een paar dagen voor de les, kun je een inhaaldatum bespreken. Dit is met een maximum van 2 lessen en moet vallen in het zelfde blok als de cursus zelf, tenzij in overleg anders wordt afgesproken. Alleen in uiterste gevallen en bij tijdig afmelden is inhalen mogelijk. Dan kunnen we voor jou een inhaalmoment afspreken en geef je ook een ander de kans om jouw plaatsje te benutten. 
Restitutie van lesgeld, bijvoorbeeld op grond van onderbreking van de lessen gedurende het cursusblok, is niet mogelijk. De lessen van korte cursussen of workshops worden ingeval van verhindering voor mij zelf in overleg met de cursisten op een ander tijdstip ingehaald. Creatief Atelier Zus & Zus heeft het recht eventuele noodzakelijk geachte programmawijzigingen aan te brengen. Lessen die uitvallen wegen calamiteiten zoals extreme weersomstandigheden, overmacht, pandemieën en andere uitzonderlijke omstandingen die buiten invloed van Creatief Atelier Zus & Zus liggen, worden niet ingehaald. Restitutie van cursusgeld bij calamiteiten in niet mogelijk.

Stoppen? Jammer! Als je wilt gaan stoppen met de lessen heb je een schriftelijke opzegtermijn van 1 maand voor het einde van de lopende periode.

5. Aansprakelijkheid

Creatief Atelier Zus & Zus kan op geen enkele manier aansprakelijk gesteld worden voor het uitvallen van naailessen door overmacht. Creatief Atelier Zus & Zus aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor geleden schade die voortkomt uit het volgen van een naaicursus.Deelname aan alle activiteiten in Creatief Atelier Zus & Zus is geheel voor eigen risico. Creatief Atelier Zus & Zus kan niet aansprakelijk gesteld worden voor enige schade of letsel opgelopen in het pand van Zus & Zus.

6. Fotografen auteursrecht
Foto’s gemaakt tijdens lessen mogen gebruikt worden voor eigen gebruik en portfolio. Ze mogen niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Zus & Zus op welke wijze dan ook commercieel gebruikt worden. Zonder tegenbericht heeft Zus & Zus het recht om foto’s gemaakt in het atelier te gebruiken voor eigen doeleinden zoals bv. plaatsing op de website.
 
7. Retour Verkoop
Ruilen goederen binnen 14 dagen.
Er is geen recht op retour op afgeknipte en gesneden artikelen.

8. Algemeen
Door je aan te melden voor een activiteit in het Creatief Atelier Zus & Zus, verklaar je akkoord te gaan met de voorwaarden.
Wij behouden ons het recht voor om informatie op de website tussentijds te wijzigen.

9.Tolerantie
Creatief Atelier Zus & Zus is voor iedereen, wij accepteren binnen geen discriminatie en/of pesterijen.

10. Privacy verklaring
Creatief Atelier Zus & Zus respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je e-mailadres om je te informeren via een nieuwsbrief over de ontwikkeling van de website, over speciale aanbiedingen en acties en natuurlijk de workshops en cursussen die hier in het atelier worden gegeven.  

Als je hier niet langer prijs op stelt, kun je je altijd uitschrijven door een mail te sturen

Creatief Atelier Zus & Zus zal je persoonlijke gegevens niet met derden delen, tenzij derden betrokken zijn bij het uitvoeren van je bestelling. Wij zullen je persoonlijke gegevens ook niet verkopen aan derden. Dit betekend dat je gegevens veilig bij ons zijn en wij ze altijd netjes zullen gebruiken.

Verzendkosten

Zelf afhalen en contant betalen.
Je kunt er voor kiezen om de bestelling zelf af te halen in Venray. 
Dan betaal je uiteraard geen verzendkosten. Bij een product op maat gemaakt dient er vooraf betaald te worden.

Pakketpost.
In alle andere gevallen worden de verzendkosten automatisch als pakketpost berekend. 

Brievenbuspost.
Als het pakketje door de brievenbus past, gelden er andere verzendkosten.

 Binnen Nederland: € 4,95 (afhankelijk van het gewicht en de dan geldende tarieven) / Binnen Europa / Buiten Europa op aanvraag.

Heb je nog vragen, neem gerust vrijblijvend contact met me op: zusenzus.venray@gmail.com

Privacy Statement

Dit is het privacy statement van Creatief Atelier Zus & Zus, gevestigd te 5802 AS Venray aan de Julianasingel 25 hierna: Creatief Atelier Zus & Zus, www.zusenzusvenray.nl 

Toepasselijkheid
Dit privacy statement is van toepassing op alle privacygevoelige informatie of persoonsgegevens die u aan ons verstrekt, bijvoorbeeld via een inschrijfformulier, contactformulier of bestellingen die u plaatst. Wij hechten groot belang aan de privacy van onze klanten en betrachten daarom de grootst mogelijke zorgvuldigheid in het behandelen en beschermen van persoonsgegevens. Wij verwerken data overeenkomstig de voorwaarden die daaraan worden gesteld in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Creatief Atelier Zus & Zus is de verantwoordelijke in de zin van de AVG ten aanzien van de verwerking van uw persoonsgegevens. Dit houdt in dat alleen wij bepalen welke persoonsgegevens worden verwerkt, met welk doel en op welke manier. Wij zijn er verantwoordelijk voor dat uw persoonsgegevens op een behoorlijke en zorgvuldige wijze worden verwerkt in overeenstemming met de AVG. In dit privacy statement leggen wij uit welke gegevens wij verwerken en voor welke doeleinden ze worden gebruikt.

Overzicht persoonsgegevens
Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

 • Voor- en achternaam
 • Geslacht
 • Geboortedatum
 • Adresgegevens
 • Telefoonnummer
 • E-mailadres
 • IP-adres van een websitebezoeker

Doel en grondslagen verwerking persoonsgegevens
Door akkoord te gaan met dit privacy statement geeft u expliciet toestemming in de zin van artikel 6 lid 1 sub a van de AVG voor het verwerken van uw persoonsgegevens voor de hierna genoemde doelen. U kunt deze toestemming te allen tijde intrekken. Indien u echter bepaalde gegevens niet aan ons verstrekt of niet door ons laat verwerken, kunnen wij u mogelijk niet goed van dienst zijn.

Indien u ons geen expliciete toestemming heeft gegeven voor het verwerken van uw persoonsgegevens of indien u deze toestemming heeft ingetrokken, kan op de verwerking van uw persoonsgegevens de artikelen 6 lid 1 sub b, sub c en/of sub f van de AVG van toepassing zijn. Verwerking van uw persoonsgegevens kan in dat geval zonder uw toestemming plaatsvinden, mits dit noodzakelijk is voor de uitvoering van een overeenkomst waarbij u partij bent, dan wel noodzakelijk is voor de behartiging van de gerechtvaardigde belangen van Creatief Atelier Zus & Zus. Daarnaast kan er op ons een wettelijke verplichting rusten om uw persoonsgegevens te verwerken.

Wij verwerken uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

 • Het afhandelen van uw betaling
 • Het verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
 • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is ter uitvoering van onze dienstverlening
 • U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
 • Om goederen en diensten bij u af te leveren

Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Verstrekking aan derden
Wij kunnen uw persoonsgegevens delen met derden als dit verenigbaar is met de hierboven genoemde doelen. Verstrekking aan derden kan noodzakelijk zijn voor het uitvoeren van de overeenkomst die wij met u sluiten, noodzakelijk zijn voor de behartiging van een gerechtvaardigd belang van ons, of noodzakelijk zijn om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting die op ons rust. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Wij blijven verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Buiten de voorgaande situaties verstrekken wij uw persoonsgegevens alleen aan andere derden met uw nadrukkelijke toestemming.

Commerciële doeleinden
Wij kunnen uw persoonsgegevens gebruiken voor commerciële doeleinden, bijvoorbeeld om u nader te informeren over onze dienstverlening of relevante producten of diensten van zorgvuldig geselecteerde organisaties. U zal in dat geval slechts worden geïnformeerd op het door u geregistreerde e-mailadres. Indien u geen informatie over relevante producten of diensten wenst te ontvangen, dan kunt u dit eenvoudig aangeven door een mail te sturen en u uit te schrijven voor de nieuwsbrief. 

Uw gegevens worden niet verkocht of gedeeld met derden voor commerciële doeleinden, tenzij u hiervoor uitdrukkelijk toestemming geeft.

Cookies
Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. U kunt u afmelden voor deze cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Wij maken gebruik van de navolgende cookies:

 • Functionele cookies: dit zijn cookies die noodzakelijk zijn voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Dit zijn analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy waarvoor wij geen voorafgaande toestemming van u nodig hebben.
 • Tracking cookies: wij plaatsen cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.
 • Google Analytics: op deze website worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Hobbyfun Nederland gebruikt deze dienst om rapportages te krijgen over de wijze waarop van de website gebruikt wordt gemaakt en de kwaliteit en effectiviteit te meten. Wij maken gebruik van Google Analytics op de wijze die door de Autoriteit Persoonsgegevens is voorgeschreven om te kunnen vallen onder de uitzondering in de cookiewet, waardoor wij geen voorafgaande toestemming van u nodig hebben voor gebruik van Google Analytics.
 • PLL_Language cookie om automatisch te taal te kiezen

Inzien, corrigeren of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens. U heeft het recht op gegevensoverdraagbaarheid (‘dataportabiliteit’) indien wij over digitale persoonsgegevens beschikken die wij óf met uw toestemming verwerken óf verwerken om een overeenkomst die wij met u hebben gesloten uit te voeren.
Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de digitale persoonsgegevens die wij van u bewaren in een leesbaar computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar zusenzus.venray@gmail.com

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Wij willen u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contact
Wij nemen de bescherming van uw gegevens serieus en nemen passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met ons op via zusenzus.venray@gmail.com

Open op afspraak

Maak een afpraak via telefoon of mail.

+31 6 22 47 10 27

info@zusenzusvenray.nl

Bezoek het atelier

Julianasingel 25
5802AS Venray

KvK: 51891468
BTW: NL001845063B33

Volg mij op