Home

Naailessen, workshops en meer!

Verhalen uit het atelier

Hobbymaterialen

Contact

Algemene voorwaarden

workshops – naailessen – kinder atelier – open atelier – feestjes

Wat kan hier allemaal

Naaiatelier

Naailessen van een gediplomeerd lerares modevak!

 Tijdens de naailessen leer je stap voor stap, in eigen tempo, de basistechnieken. Hoe je naaimachine werkt en hoe je iets kunt repareren of verstellen. Je hebt vrije keuze in wat je gaat maken, al naar gelang je ervaring zal ik je daarin adviseren. Naast kleding kun je ook andere creatieve dingen leren maken/naaien met de hand of naaimachine. Ben je al wat meer gevorderd of heb je af en toe een steuntje in de rug nodig? Bij Naaiatelier Zus&Zus ben je op de juiste plek. Aandacht, inspiratie en motivatie gegarandeerd.

 De naailessen zijn 1x per week op een vaste dag, 2 uur per keer. Er zijn verschillende groepen: maandag, dinsdag en donderdag in de avond en woensdag en vrijdag in de ochtend.

Waarom kiezen voor het Naaiatelier? Ik heb mijn opleiding genoten tot lerares Modevak bij het instituut voor Modevak Opleidingen Cuppens-Geurs. Na meer dan 25 jaar in het vak, sta ik voor kwaliteit, kundigheid en betrouwbaarheid.

Interesse?

Enthousiast geworden? Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem telefonisch contact op +31 6 22471027 of stuur een bericht via
onderstaand formulier voor meer informatie.

Open Atelier

Vrijdag is open atelier dag!

Op de vrijdagmiddag of avond, 1x per maand, is er een super enthousiaste groep creatievelingen die aan de slag gaan met de oudere of nieuwste technieken en materialen. Zo ontdek je de wereld van dit creatieve huis en krijg je alle begeleiding die nodig is om naar huis te gaan met een prachtwerk. Wil jij ook creatief aan de slag en kriebelen jouw handen om te beginnen? Laat het mij weten en misschien ben jij de volgende creatieveling die aanschuift bij deze groep!

Interesse?

Je creativiteit ontdekken? Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem telefonisch contact op +31 6 22471027 of stuur een bericht via
onderstaand formulier voor meer informatie.

Kinder Atelier

Creativiteit voor kinderen! 

Is thuis al het hobbymateriaal al vaak genoeg uit de kast getrokken? Vind jouw zoon/dochter het ook zo leuk om te knutselen en creatief bezig te zijn? Tijdens de kinderknutsel middag gaan we op ontdekking in het wereldje van creativiteit. Elke keer worden er nieuwe projectjes bedacht en worden er nieuwe technieken en materialen gebruikt en ontdekt. Met thema-middagen voor bijvoorbeeld kerst, pasen of moederdag worden er ook af en toe hele leuke cadeautjes gemaakt! Zou jouw zoon/dochter hier heel enthousiast van worden? Laat het mij weten dan gaan we kijken of er een plekje vrij is in deze leuke woensdagmiddag groep!

Interesse?

Vind jouw zoon/dochter het leuk om te knutselen? Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem telefonisch contact op +31 6 22471027 of stuur een bericht via

onderstaand formulier voor meer informatie.

Workshops en feestjes

Niet creatief? Dat zullen we nog weleens zien!

Tijdens de workshops is iedereen creatief. Zelfs die vriend of vriendin die nog nooit een verfkwast heeft vastgehouden! Voor kleine en grote groepen zijn er verschillende opties, zo kun je bijvoorbeeld een mixed-media schilderij maken, glas-etsen, natvilten, naaldvilten, handletteren of stippen op verschillende ondergronden. De workshops en feestjes worden in het atelier gegeven maar kunnen eventueel ook op locatie. Heb jij binnenkort een leuke groepsactiviteit nodig of wil je een workshop volgen? Kom gezellig langs om alle opties te bekijken en bespreken.

Interesse?

Iets te vieren? Een creatieve dag beleven? Of een cursus volgen?
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem telefonisch contact op +31 6 22471027
of stuur een bericht via onderstaand formulier voor meer informatie.

Open op afspraak

Maak een afpraak via telefoon of mail.

+31 6 22 47 10 27

info@zusenzusvenray.nl

Bezoek het atelier

Julianasingel 25
5802AS Venray

KvK: 51891468
BTW: NL001845063B33

Volg mij op