Home

Naailessen, workshops en meer!

Verhalen uit het atelier

Hobbymaterialen

Contact

Algemene voorwaarden

Producten

Hobbymaterialen

 

Hobbymaterialen bij Creatief Atelier Zus&Zus

Inmiddels zijn er steeds meer leuke hobbymaterialen te verkrijgen en ga ik uiteraard mee met de trends.
Ik verkoop onder andere fournituren, stoffen, garen, quilt materialen, Diam’s, Silk- en Foam Clay, handlettering materialen,
fineliners, markers, div soorten verf, porseleinverf, penselen, stempels en nog veel meer.

Het assortiment van hobbymaterialen breidt zich iedere keer weer uit.  Wil je graag een kijkje nemen in het atelier?
Kom gezellig langs om te zien wat ik allemaal in huis heb of stuur een berichtje met je vraag.
Hieronder zie je een kleine greep uit het assortiment.

Foam Clay en Silk Clay

Kleien en geen vieze handen of rommel krijgen? Dan is de Foam Clay en Silk Clay misschien wel iets voor jou. Dit is klei die een beetje gummieachtig aan blijft voelen na droging. Deze klei droogt aan de lucht en hoeft daardoor niet afgebakken te worden. De klei geeft niet af en je krijgt er geen vieze handen van, ideaal om mee te werken dus. 

Foam Clay en Silk Clay

Kleien en geen vieze handen of rommel krijgen? Dan is de Foam Clay en Silk Clay misschien wel iets voor jou. Dit is klei die een beetje gummieachtig aan blijft voelen na droging. Deze klei droogt aan de lucht en hoeft daardoor niet afgebakken te worden. De klei geeft niet af en je krijgt er geen vieze handen van, ideaal om mee te werken dus. 

Posca markers

Posca is een verfmarker met kleur-en waterbestendige pigmenten. Ontworpen om te markeren, lijnen trekken, schrijven, precisie tekenwerk, kleuren, versieren en schilderen. Het lijkt op acrylverf, is dekkend, ondoorschijnend en mat. Zonder alcohol, oplosmiddel, reukloos, sneldrogend en trekt niet in het papier. Posca is een marker voor elke ondergrond (getest op 54 ondergonden). Houdt op bijna elke ondergrond, zoals papier, karton, hout, aardewerk, metaal, textiel, keramiek, porselein, plastic en stenen. Posca is verwijderbaar van gladde ondergronden zoals glas. In het atelier zijn div. markers van Posca verkrijgbaar. Daarnaast hebben we van Uni-ball ook nog diversen sets Gelpennen e.d. Informeer gerust of kom even langs om te kijken wat er aanwezig is in het atelier.

Pigma Micron pennen

Pigma Micron pennen, met de juiste lijndikte voor het creëren van Zentangle-kunst. Maar zeker ook voor het handletteren een zeer geschikte pen. De Pigma Micron, gewaardeerd om zijn diepzwarte kleur, soepele schrijfwijze en omdat de pen niet vlekt. Artiesten vertrouwen al jaren op de Pigma-inkt, die goed vloeit, snel pH-neutraal opdroogt en bestand is tegen chemicaliën. De unieke Pigma-inkt is permanent, watervast, kleur- en lichtecht. 

Faber Castell

Pigment tekenpennen. Geschikt voor schrijven, tekenen, journaling, schetsen en handletteren. Bevat licht-echte, waterproof, zwart gepigmenteerde inkt. En heeft een ergonomische gripzone. 

Buiten de tekenpennen zijn er nog meer Faber Castell artikelen verkrijgbaar in het atelier. 

Pebeo Porcelaine 150 porseleinverf

Pebeo Porcelaine 150 is een unieke warmte-uithardende porseleinwaterverf die in een gewone keukenzeven kan worden afgebakken. De verf is geschikt voor het beschilderen van porselein, faience, terracotta, metaal, glas en keramiek. 

De kleuren hebben na het bakken een onvergelijkbare diepte en glans die wel doet denken aan emaille. Zoals echte glazuren bouwt Pébéo Porcelaine 150 een resistent en glanzend oppervlak, dat bestand is tegen vaatwassers en oplosmiddelen. Echter bevelen wij handwas aan voor een blijvend mooi resultaat. 

De kleuren zijn ongevaarlijk voor de gezondheid en CE-gecertificeerd.

Porcelaine 150 is verkrijgbaar in 46 verschillende kleuren in 45ml flesjes. Dit aantrekkelijke kleurpalet is samengesteld uit 26 transparante, 7 half transparante en 13 dekkende tinten. Bovendien zijn een aantal van deze kleuren verkrijgbaar in 20ml tubes als contourenmiddel en in stiftvorm. De lijnen kunnen rechtstreeks met de stift aangebracht worden en geven een professioneel resultaat.

Fournituren

Door het aanbod van de Naaicursus is er een groot assortiment aan fournituren te koop in het atelier. Het assortiment bestaat o.a. uit naaigaren, lokgaren, biaisband, lint, kant en band. Er zijn diverse soorten stoffen. En alles wat je nodig hebt voor in je naaikoffer, zoals een tornmesje, kopspelden, naalden en Schmetz naaimachinenaalden. 

Overige materialen

In het assortiment zijn diversen ondergronden, zoals mdf vormen, styropor vormen, papier maché vormen, klemborden etc etc.

Tevens hebben we zeer veel soorten wol vilt en de daarvoor benodigde gereedschappen liggen. Denk aan merinowol, bergschaap, viltnaalden, viltkussens, 100% wol vilt, poppenmaterialen

Product van de Maand

 

 Diams 3D verf!

 Wat is Diams 3D verf?

Een van de hobbymaterialen die veel wordt gebruikt in het atelier is de Diams 3D verf. Deze is veelzijdig te gebruiken en geschikt voor gebruik op zuurvrij papier, hout, glas, kaarsen, textiel en meer!
De naam 3D verf zegt het al, Diams kan als relief aangebracht worden als je deze rechtstreeks vanuit de tube gebruikt. Maak bijvoorbeeld fijne lijntjes, stippels of kruissteekjes.
Tevens kan de verf gebruikt worden als ‘lijm’ en kan ermee gesponst of geschilderd worden. Een combinatie van deze drie technieken zorgt al snel voor een divers en creatief kunstwerk! 

De prijs van een losse 37ml tube is €3,55.
De mini starters setjes kosten €12,80 voor 6 tubes van 20ml.

 

Bestellen

Wil je graag iets bestellen? Laat het mij weten, ik help je graag verder.

In het atelier zijn heel veel verschillende hobbymaterialen te vinden. Veel van deze producten kan je bij mij in het atelier kopen, uiteraard is bestellen ook een mogelijkheid! Zou ik een product op dit moment niet in het assortiment hebben, bestaat er nog altijd de mogelijkheid om het via mij te bestellen zonder bijkomende extra kosten of verzendkosten.

Wil je graag meer informatie hebben over een product of ben je op zoek naar iets specifieks? Ik help je graag verder en geef je advies op maat, over alle juiste materialen en werkwijzen. Hierboven zie je verschillende hobbymaterialen die ik in mijn atelier verkoop. Zie je hier iets tussen zitten wat je graag zou bestellen of wil je meer informatie over prijzen en verschillende materialen? 

Vul het onderstaande formulier in en geef aan wat jouw vraag/bestelling is. 
Dan ga ik er direct mee aan de slag!

Open op afspraak

Maak een afpraak via telefoon of mail.

+31 6 22 47 10 27

info@zusenzusvenray.nl

Bezoek het atelier

Julianasingel 25
5802AS Venray

KvK: 51891468
BTW: NL001845063B33

Volg mij op