Home

Naailessen, workshops en meer!

Verhalen uit het atelier

Hobbymaterialen

Contact

Algemene voorwaarden

product van de maand

Diams 

Diam’s 3D verf voor op textiel, hout, glas en meer!

Wat is Diam’s 3D verf?
Een van de hobbymaterialen die veel wordt gebruikt in het atelier is de Diam’s 3D verf. Dee is veelzijdig te gebruiiken en geschikt voor gebruik op zuurvrij papier, hout, glas, kaarsen, textiel en meer! De naam 3D verf zegt het al, Diam’s kan als relief aangebracht worden als je deze rechtstreeks vanuit de tube gebruikt. Maak bijvoorbeeld fijne lijntjes, stippels of kruissteekjes. Tevens kan de verf gebruikt worden als ‘lijm’ en kan ermee gesponst of geschilderd worden. Een combinatie van deze drie technieken zorgt al snel voor een divers en creatief kunstwerk!

Hoe werkt Diam’s?
De Diam’s 3D verf zit in een fijne en handzame platte tube van 37ml. De tube heeft een taps toelopende punt en is zuinig in gebruik. Gebruik de verf direct vanuit de tube voor het 3D effect. Door de afschroefbare punt is deze gemakkelijk te reinigen en raakt de tube dus niet verstopt. Gebruik je de Diam’s op glas, dan is het glas met de hand wasbaar. Als je de verf gebruikt op textiel kan je het daarna op 40C in de wasmachine wassen. Is je kunstwerk klaar? Dan is er geen verdere fixatie of afwerking nodig, de droogrijd na het aanbrengen is ongeveer 72u. Het perfecte veelzijdige hobbymateriaal dus!

Kleuren en prijzen:
Diams heeft een prachtig en modern kleuren pallet van maar liefst 60 kleuren. Verkrijgbaar in 4 variaties: glanzend, parelmoer, transparant glitter en dekkend glitter. Er zijn tevens starters setjes van 6 flesjes (20ml) te verkrijgen.

De prijs van een losse 37ml tube is €3,55.
De mini starters setjes kosten €12,80 voor 6 tubes van 20ml.

Bestelformulier:

Verzending

Open op afspraak

Maak een afpraak via telefoon of mail.

+31 6 22 47 10 27

info@zusenzusvenray.nl

Bezoek het atelier

Julianasingel 25
5802AS Venray

KvK: 51891468
BTW: NL001845063B33

Volg mij op